Kan säga att smakmässigt är det ingen direkt skillnad på de klassiska och rawfoodchokladbollar, mycket gott och kommer garanterat laga dessa fler gånger
Jobbar på att göra de absolut godaste rawkärleksmumsen. Jag är ju ingen bak-person, tyvärr (jag önskar jag vore det) meeeen ibland blir det faktiskt riktigt j-la bra
De här söta rawfoodbollarna kommer garanterat gå hem hos både stora och små. I helgen experimenterade jag med lite nya rawfood recept och det härär en av de nya skapelserna
200 g hasselnötter, utan skal 16 dadlar, urkärnade 2 msk kokosolja 2 msk raw kakao eller vanlig kakao 2 tsk agavesirap (eller honung) riven kokos, till garnering
Eftersom denna helg helt är vigd åt Yin Yoga Teachers’ Class Training på underbara Happy Buddha Yoga Studio – behöver jag fylla på med energi titt som tätt
Jag bara måste tipsa er om de härrawfoodchokladbollarna. rawfood,. Jag kan få ett sug efter chokladbollar ibland, men de gånger jag slängt ihop en smet så blir jag alltid besviken efteråt för att det är för sött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.