Oj vad jag hade velat sova vidare i morse när klockan ringde. Men efter en dusch och en kopp te känner jag mig piggare och redo för en ny arbetsvecka, en arbetsvecka som avslutas med jobb-julfest på fredag
Julmat – här är Lands bästa recept Rostad rödkål med äpple och pumpakärnor Ingredienser 8 bufféportioner 500 g rödkål 2 rödlökar 2 msk rapsolja flingsalt 3 små juläpplen ½ dl pumpakärnor 2 tsk rivet apelsinskal Gör så här Sätt ugnen på 225 grader. 3 små juläpplen
En grönare jul. Vad vore väl skinkan i all sin glans, om inte de gröna tillbehören fanns. Jag har så länge jag kan minnas ätit en hel del gröna, goda rätter tillsammans med julmaten
Röda och gröna röror till julmaten. Först och främst vill jag tacka för alla fantastiskt fina kommentarer jag fick igår, angående mitt beslut att lägga ner min Facebook-sida
1 kg röda juläpplen. 1 kg röda juläpplen. Till jul behövs värmande, mustiga drycker. Här är en lite fräschare, syrlig variant med äpple och clementin som passar utmärkt som välkomstdrink eller till glöggkvällen
Passa på att servera med vackert röda juläpplen. Varsågod. En nytänkande rätt i julstressen. Julkänslan ges i form av en spännande julmustsås från ”Pernillas jul” men jag ändrade sås-receptet till en halvsats och det räckte gott och väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.