Prova dig fram, det blir bra till slut. Ja men hejsan. Nu är det dags snart att äta semlor, om man lyckas hålla sig till den speciella, utsedda dagen… Gillar du semlor
Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. Igår kväll stoppades två prinskorvar, grundreceptet bestod av 1 1/2 kg fläskkött (karré), 1/2 kg nötkött (fransyska) och 3/4 kg späck
För ett par år sedan så gick jag en “surdegskurs”. Det var ett endagarsevent där en riktig surdegsgubbe (förlåt entusiast) gick all in för att få oss adepter att bli lika frälsta som han var
Jag har skapat ett par nya favoritpannkakor. Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finns i vanliga amerikanska pannkakor
Det är intensivt på jobbet nu och därmed inte så mycket nyskapande mat hemma. I förgår var ett undantag då vi lagade Markus Aujalays burmesiska kycklinggryta
Jag har provat ut ett helt gäng mumsiga favoritsallader den senaste tiden (ni som följer Livsaptit på Facebook har sett några av dem på bild) och jag är övertygad om att det kommer att bli en av de fräschaste kurserna jag har haft
Detta gjorde mig nyfiken på att prova tacopaj och det gjorde jag ett par veckor före jul. Här tänker jag främst på alla nya sorters smaksatt vatten som släpps i butik var och varannan dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.