Blanda vetemjöl med kakao, sikta ner under försiktig omrörning. Häll smeten i smord och bröad form med löstagbar botten, ca 22 cm i diameter. Ta upp och smält med 2 msk vatten i en kastrull. Mixa 300 g jordgubbar med socker och limesaft. Ta upp ca 30 minuter före servering och garnera med skivade jordgubbar
Jordgubbscheesecake 2 dl socker 3 dl vispgrädde 2 tsk vaniljsocker 3 äggulor 200 g philadelphiaost 3-4 dl mosade jordgubbar Vispa socker, Philadelphia och vaniljsocker. 20 min innan ni ska äta, garnera med jordgubbar
Digestivebotten, härlig ostmassa med jordgubbssmak och ett täcke av bl a cremefraiche med limesmak. Smaken kan du variera med tex choklad, blåbär, lime eller annat
Blanda smulorna med smöret. Tryck ut smulorna med handen över botten och en bit upp på formens kant. Blanda ostsmeten med jordgubbarna och citronskalet
Jag gjorde den kvällen innan hennes födelsedag och tog fram den ur frysen en stund innan servering för att det ska vara lättare att skära upp samt för att dekorera den med lite extra jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.