Jag har tidigare hyllat chiapudding här på bloggen och de som följer mig på Instagram vet att jag brukar äta en chiapudding till frukost (nästan) varje morgon
Precis runt hörnet där vi bor ligger ett torg, Auerbachplatz, som varje tisdag och fredag (året om. ) förvandlas till marknadsplats där man kan hittar tonvis med frukt och grönt, blommor, färsk pasta av olika sorter, ostar, ägg, kött av alla de slag, delikatesser och kläder
Tävlingen avslutas på fredag kväll, så passa på att tävla om du vill få chansen att göra såhär fina glassar i sommar (och i vinter också, för den delen)
Toppa pannacottan medjordgubbar, mynta och kaksmulor. Koka upp grädde och socker. Tillsätt choklad, saft och skal från limen samt de urkramade gelatinbladen när smeten svalnat något
Den gjorde nämligen en god vän när jag var ute och njöt i solen. Men jag vispade en jäkla bra limegrädde och skivade på söta jordgubbarna och hyvlade över vit choklad
Häll upp i ett stort glas, i med sugrör och njut. Mixa ingredienserna med stavmixer eller i maskin. Toppa gärna drinken med en klick vispad grädde, riven kokos, kakao-nibs eller hackade hasselnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.