Panna cotta (ca 4-6 portioner). Använd silikonformar eller aluminiumformar om du vill frysa panna Cottan och servera den "upp och ner" så att vaniljen kommer överst
Tolv korvsugna matlagare hade samlats hos Eva Thuresson och köksmästare Jesper Dahl för att lära oss allt om korvens mysterium och hur det går till att göra den från scratch
I Jespers bakskola kan du se hur du gör din kanelfyllning, även kallad remons. I Jespers bakskola kan du se hur du kan forma bullarna på tre olika sätt
Kocken Jesper Taube lärde sig laga mat av bland andra farmor Astri. I dag står Jesper Taube bland annat för matlagningen på skärgårdsfartygen S/S Stockholm och M/S Waxholm
I juli när Jesper fyllde år bestämde jag mig för att baka något åt honom (som kompensation för att födelsedagsböckerna jag beställt var försenade), och eftersom han har rätt så gubbig smak vad gäller fikabröd så fick det bli mandelkubb
Det blir ett riktigt spännande möte mellan Sverige och Frankrike när Valrhonas Pastry Chef Luke Frost och Jesper Johansson från Werners Education tolkar begreppet Fika och Sju sorters kakor på årets Bak- och Chokladfestival i Stockholm
Imorse vaknade jag upp på bästa sätt, bredvid min Jesper. God förmiddag. Resterande av morgonen har innehållit ett träningspass och EM-tittande då vår bästa Erik var med och sprang
Jespers moules (4 port)2 kg musslor1 flaska vitt vin8 dl grädde1 purjolök1 nät scharlottenlökar (ca 8 st)persiljaKoka upp vin och grädde och låt reducera till hälften
Japp bara att sätta igång då Jesper å alla ni andra sugna. Kalljästa KanelbullarBlanda 40g jäst ( om rummet där de ska jäsa är varmt kan du ev minska lite på jästen )5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.