1 dl
Majonäs med 2 msk japansk soja. Rosta sesamfrön. Blanda en halv chili med 3 msk soja och häll ner sesamfrön ca 1/2 dl Krydda tonfisken med salt och peppra. Stek på hög värme 30 sek på varje sida. Tonfisken ska vara rå inuti. Skiva tonfisken i tunna skivor och lägg ner i marinaden. Blanda avocado, chili, mango och gurka.
Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfiskoch gillar lite asiatiska smaker. Tonfisk. Klicka på majonnäsen och servera med en eller två limeklyftor att pressa över
Servera bakad potatis medavocado såsen. I Japan är bakad potatis serveras ofta med soja och smör. Blanda avokado med resten av ingredienserna i en liten skål
Halstradtonfisk är en riktig favorit. Krydda tonfisken runt om med wasabi&sesame-kryddan. Skär tonfisken i centimetertjocka skivor och placera på ett fint fat
I de flesta fall, då du blir serverad en Salade Niçoise, så kommer du få en sallad med kokt potatis, rödlök, tomater, ägg, kapris, oliver ochtonfisk på burk
Jag stekte på färdiga köttbullar till barnen och till mig kokade jag broccoli och brysselkål som jag sedan vände ner pesto, spagetti, tonfiskoch tärnad avocado i
Jag trädde dem på grillspett ochhalstrade dem i riktigt hett grilljärn penslade med olja. Blanda med hackad chili, pressad lime och lite hackad koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.