Halstrad tonfisk med avocado och gurksallad.
Gourmettjejen blogg
Gourmettjejen blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Avocado
  • Mango
  • Gurka
  • Chili
  • Tonfisk
  • Sesamfrö
  • Japansk soja
  • Majonäs
  • Soja
  • Grönkål
  • 1 dl Majonäs med 2 msk japansk soja. Rosta sesamfrön. Blanda en halv chili med 3 msk soja och häll ner sesamfrön ca 1/2 dl Krydda tonfisken med salt och peppra. Stek på hög värme 30 sek på varje sida. Tonfisken ska vara rå inuti. Skiva tonfisken i tunna skivor och lägg ner i marinaden. Blanda avocado, chili, mango och gurka.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.