När syrran var på besök , så gjorde jag en räksallad som vi kunde ha till frukosten. Det är så mycket godare med en hemgjord räksallad, än de man köper på burk i affären
En hemmagjord Räksallad ,som skulle vara i en tunnbrödsrulle. Så i tunnbrödsrullen hade vi , mos, isbergssallad, korv, räksallad, ketchup, senap och rostad lök
Blev riktigt sen från jobbet i kväll. Massor av strul med tekniken. Teknik ska bara fungera. Då är det skönt att slänga ihop en god och lätt sallad när man kommer hem
Räksallader är återkommande på den här bloggen. Lunchsallader tröttnar jag aldrig på. I veckorna blir de enkla, lighta och helt vegetariska varianter, men på helgen tycker jag att man kan lyxa till det
Dags att ta ett kliv in i det Japanska köket. Så var det när jag en dag förra veckan skulle göra den här stora Japanska pannkakan som även kallas Okonomiyaki i Japan
Marinera lövbiffarna i sojan i minst 30 minuter. Låt stå i rumsvärme. Hacka vitlöken fint. Hetta upp oljan i stor stekpanna och fräs grönsakerna mjuka tillsammans med vitlöken
Det här smarriga receptet med lövbiff fick jag i Receptklubben förra gången. Och nu på torsdag är det dags för receptklubben igen o denna gång är det jag som är "värdinna"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.