Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
Skala gurkan, dela på längden och skrapa bort kärnorna med en tesked. Rör ihop med chiliflagorna, vinägern, sojan, honungen och sesamoljan i en stor skål
Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
En hemmagjord Räksallad ,som skulle vara i en tunnbrödsrulle. Så i tunnbrödsrullen hade vi , mos, isbergssallad, korv, räksallad, ketchup, senap och rostad lök
Fyll korgarna medräksallad. Ta sedan upp med stekspade och lägg över uppochnervända mindre glas. Blanda ingredienserna till räksalladen och förvara kallt
Räksallader är återkommande på den här bloggen. I sällskap med t ex grönsallad, gurka, tomater, röd paprika, rödlök, kokta ägg och kanske stjälkselleri, finstrimlad fänkål och avokado blir det lyx
Häll i resten av ingredienserna i bunken med kyckling och rör om ordentligt. Japansk kyckling (ca 4 portioner). 1/2 dl japansk soja. Japansk kyckling (ca 4 portioner). 1/2 dl japansk soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.