Men det gick riktigt fint, alla deltagarna var så snälla och mycket intresserade av att lära sig mer om Tapas på LCHF-vis, så nervositeten la sig nästan direkt
Ett till tips. Påminner väldigt mycket om Biff Rydberg, som också är supergott. Kul att göra någon ny variant på något man gillar, men jag måste nog ändå säga att Rydberg fortfarande ligger etta
Jag vet att januari för många är en månad av späkning och att plånboken kan vara tunn efter jul- och nyårshelgerna, men jag kan inte riktigt begripa varför allt skulle bli bättre av att man prioriterar ned maten
Det är sånt som gör att jag tycker att det är så roligt med den här idén om att göra en ny maträtt varje dag - jag får ju testa så mycket som jag förmodligen aldrig skulle ha fått för mig att göra annars
Idag tänkte jag göra snöiga granar, dvs maränger som jag spritsar ut som granar. Fyll en sprits och spritsa granar (jag gjorde tre "nivåer" på mina granar) på bakplåtspapper
Under Bagar SM tidigare i vår, bakades härliga bullar med Gran Zirup och inlagda granskott. Nu om en vecka är det SM i UF, där MusliJäntan från Jämtland tävlar med sina lokala musli blandningar som bland annat innehåller Gran Zirup
Den där tösen Sara kommer med riktigt goda förslag. Har aldrig haft apelsinjuice i mat förut. men för er som är tveksamma så kan jag intyga att det var väldigt gott
utan gran panzerotti. 2-3 dl passerade tomater. . Igår när jag och mamma var och handlade för en mysig fredagsmiddag hittade vi något som vi bara var tvungna att köpa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.