tillbehör. När purjolöken är klar, lägg i kalkonköttet och rör om. Från Jamie Olivers julprogram med hur man tillagar rester kommer det här läckra receptet
Fyll sedan kalkonen löst med fyllningen (fyllningen expanderar vid tillagning). Separera försiktigt skinnet från bröstet och fyll med mjukt smör och lite fyllning
Servera dessa tillbehörmed en god köttbit och lite sallad. potatis, tunt skivad (lite svårt med mängden utan det beror på hur många ni är och vilken form du använder men ett riktmärke är väl ungefär ca
Till julbordet förra veckan gjorde jag en kalkon i ugn med en stuffing på Calvados och Äpplen. Förutom att kalkon är gott som bara den så är kalkon vansinnigt nyttigt
När du är klar att börja laga värmer du några skvättar olivolja i en stor kastrull på medelvärme. Finhacka persiljebladen och strö dem över och avsluta med att hälla på en skvätt jungfruolja
Lägg potatisarna i en traktörpanna och häll över redan uppkokt vatten så att de täcks. Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Skölj och finhacka paprikan, strimla rödlöken och salladslöken fint, blanda med dressingen. Skölj sockerärtorna och dela dem mitt itu och lägg i skålen med de övriga ingredienserna, hacka ner persilja, så mycket du vill ha
Dela clementinerna och löken och för in i kalkonens mage tillsammans med lagerbladen. Efter julens magsjuka så har vi nu kvicknat till och vi har haft en liten minijulafton här hemma med familjen
Hetta upp en rejäl skvätt olivolja i en stekpanna och tillsätt vitlök och chili. När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut
Ett riktigt gott recept från boken blev fredagens middag, pasta med scampi och ruccola. Hetta upp en rejäl skvätt olivolja i en stekpanna och tillsätt vitlök och chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.