Många har testat JamieOliverslasagne med crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Det blev så himla god smak på quornfilén (som annars kan vara svår att få smak på). I originalreceptet använde Jamie kycklingfiléer som han fyllde och jag tog quornfiléer
Låt den färdiga pastan rinna av i ett durkslag men spara lite av kokvattnet. Räkor är alltid uppskattat hemma hos oss vad man än gör med dom, så den här rätten från JamieOliver kunde ju inte bli annat än god
Eftersom jag älskar bröd kunde jag ju inte låta bli att testa, allra helst inte efter att Kryddburken lade ut superfina bilder och recept på samma smörgås för ett tag sedan
Då gjorde jag hans Ceasarsallad med hemmagjord dressing (som blev jättegod. Jag fick en förfrågan om lite mer hälsosamma recept och jag testade faktiskt ett av JamieOlivers hälsosamma recept förra veckan
Barnmat – Spagetti med räkor & ruccolaálaJamieOliver. Måste säga att vi har lite delade meningar i familjen om smaken men karlen tyckte att den här rätten var superb och måste göras igen
Snubblade över ett recept på en vegetarisk chili från min husgud JamieOliver som verkade spännande så jag använde det som en inspiration att göra en egen variant på den
JamieOlivers tomat- och brödsallad serverad med grillad vit tonfisk. Den här salladen var det faktiskt en som följer våra köksäventyr som tipsade oss om redan för flera år sedan och först nu kom vi till skott
Tillsätt de skalade vitlöksklyftorna och fortsätt stöta tills det bildats en massa. Häll över den i en skål, riv ner lagerbladen och tillsätt resten av ingredienserna i marinaden
Tillagning. Låt den färdiga pastan rinna av i ett durkslag men spara lite av kokvattnet. Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan
Här på bloggen kommer produkterna dyka upp lite då och då i matlagningen framöver, samt att en väldigt fin tävling kommer att hållas inom snar framtid, så håll ögonen öppna om ni gillarJamie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.