Vilken smarrig pressgurka jag gjorde förra veckan. Så när jag köpt det och började leta recept visade det sig att alla recept var med vanlig slanggurka
Jag vill hakanelbullar - nu. Under tiden som jag skrivit detta harjaghaft min fikastund med kaffe och bullar som jag tinade upp från frysen på mindre än en minut
Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag till och med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Jag älskar reklamen när alla går och sjunger i butiken, delvis för att det hade kunnat vara jag. Gulasch kan göras antingen som soppa eller som gryta, men för mig är det nästan detsamma för jag äter den gärna med mycket rotfrukter i som en egen rätt utan tillbehör
Jagkan ärligt säga att jag inte saknat lantstället en enda gång i sommarn. Kanskekan detta bero på att vi är så många i familjen, att det ibland känns som ett väldigt stort och tidsödande projekt, att låta barnen vara med
Jag vill att det ska vara varmt och svettigt så jagkan sitta i skuggan under ett snyggt parasoll, i en färgglad stol och sippa på något gott och svalkande i ett pastellfärgat glas
När jag var hemma hos min väninna Mona för några dagar sedan, bjöd hon på de har rutorna och jaghann knappt svälja den första tuggan innan jag gastade att det här receptet måste jagha, alltså sååå goda
Jag vet att ni kanskehar varit lite oroliga för mig sedan bakstuge-äventyret. Och jag säger det igen, halv åttamiddagarna är något av det bästa vi gjort
Det är skönt det med, för på jobbet sen måste jag tänka så mycket ( söver ju folk så det kan liksom inte bara tuffa på utan att jag vet vad jag gör och helst varför)
Man kan börja med att bjuda på Mimosa, löjromssnittar, dinkelkex med avokadohommous, mozzarella- och soltorkad tomat på pinne och ostdegsinbakade oliver
Jag tillhör den senare gruppen och har i sommar köpt jordgubbar för dagsbehovet. Har ni varit så duktiga att ni varit och plockat jordgubbar, så är det här receptet perfekt för er
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.