Ni som själva bloggar vet att det tar ganska mycket tid, och emellanåt har jag faktiskt känt mig lite trött på alltihop och till och med funderat på att lägga av
Själv har jag blivit smått beroende av pestokryddan med ramslök från Zmaka, Jag har den i det mesta, så den slank förstås ned i min röra, men du kan välja andra örtkryddor också
Inte så ofta jag har serverat det här påbloggen. Det beror mycket på att varkenjag eller Mr C äter rött kött, däremot gör killarna det och därför lagar jag faktiskt mycket rätter med kött i
När jagsenast var och botaniserade på Paradiset Matmarknad i Stockholm hittade jagnämligenenpåsemed teffgryn avsedda för just gröt, och denpåsen fick följa med mig hem
Ska jag bjuda på något med lakrits. Vad skulle jag hitta påden här gången. Jo jag fick för mig att jag skulle smaksätta brödet med kalltorkad havtorn, som jag köpte sist jag var i Hötorgshallen och botaniserade hos Pierias livs
Jag inleder årets brödbak med ett innehållsrikt, smakrikt och supersupernyttigt bröd som är fullt av vitaminer, mineraler, spårämnen och goda fettsyror
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. Inte nog med att jag firade 250 inlägg för inte så länge sedan. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Vi fick en lektion i att koka tryffel med olika sötningvarianter och jag ska faktiskt prova på alla tre hemma i mitt kök nästa gång jag ska försöka göra tryffel
Har ni några särskilda önskemål om maträtter får ni gärna komma med önskemål här påbloggen. Idag var det skolavslutning påbarnens skola och barnen och jag firade sommaren och appens framgång med ett nytt recept på LCHF-pannkaka
Och jag tycker vi kickar igång den här veckan utan krusiduller, utan pang påmeden riktigt fikahit. Men ärligt hur mysigt är det inte att sitta inne och fika meden attans massa tända ljus och en sprakande brasa allt medans regnet smattrar mot fönsterrutan, alltså jag får lätt julvibbar, det är bara julmusiken som fattas typ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.