Om jag kunde tipsa om några bra desserter och förätter till nyår. Ljuvligt gott. Receptet hittar du här. Så här kommer första desserten Solgul Pannacotta
Nu är det ett nytt år igen snart och detta året som varit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
Jag har snott delar av ett annat recept till det här, brödsalladen panzanella som jag gärna gör på sommaren och äter som ensamrätt eller tillbehörtillgrillat
Vad man bjuder på varierar stort men vanligast är väl pajer, bröd, kycklingspett, sallad etc. I student- och konfirmationstider stundar också buffétider
Nyligen har vi fått kokböcker och Apple Butter från våra släktingariMissouri, USA. Apple butter liknar vårt äpelmos, men är lite tjockare ikonsistensen
Min tanke var självklart att vika något snyggt med servetterna men lägg tiden på något viktigare än servetter om du inte har den extra tiden som det faktiskt tar, det fick jag lov att göra
Vi tog den mustiga köttfärssåsen från Paolo och den crème fraiche-baseradevitsåsen från Jamie och så fick de samsas i vår ugnsform lagom att serveras som smakrik och mättande varmrätt i fredags på vår italienska afton tillsammans med vännerna Madde och Andreas
Denna gång fick jag fin hjälp med bakningen av den yngsta. Receptet jag använder mig av är ett gammalt klassiskt som jag antar hängt med för de flesta ialla år
Visst, Alla hjärtans dag kanske är liteklyschigt och självklart utnyttjar affärerna oss till tusen men det är ju faktiskt kärlekens dag, litemysigt är det ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.