eller tills den fåttlite färg. Vill du ha fler tipspå vad du kan göra med dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" ilistentill höger eller gå in under etiketten sylta och saft här ilistentill vänster
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. liteVaniljpulver. För att få upp värmen i drycken kanman ställa den en stund på den avstängda platten på eftervärme
Smula ner jästen i en liten mängd ljummet vatten, tillsätt saltet. Då kanman passa på att göra annat. Häll ut degen på ett välmjölat bord då den jäst färdigt
Kanske hoppas jag att de kommer tillbaka nästa vår, bara vislipper se dem i sommar. Gör en ”klimp” av mjölet som mosas med smöret och låt klimpen smälta tillsammans med buljongtärningarna under omrörning
Haraldrig gjort det förut och trodde att man gjorde det på västeråsgurka. Rör runt, ställ en tallrikpåoch lägg en tyngd på (jag tog min stenmortel, den är tung
Jag tyckte att vi även skulle tillsättalite av våra egenodlade rabarber. Jag kaninte svara på hur länge den kan tänkas hålla, men det kanske någon läsare har erfarenhet av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.