Resten tror jag ni kan lista ut själva. Det äringen jävla tvekan omattsommarenärhär. Häll blandningen i grytan och värm långsamt samtidigt som du vispar
Menjagharockså fuskat lite under semestern, dock inte Varje dag, men det har hänt ändå attjag ätit mer syrebildande mat exempelvis på restaurang och jaghar även fuskat och någon enstaka gång ätit livsmedel somjag vet innehåller gömt socker
Jagharingen i min närhet - vad jag vet i alla fall - somär i närheten av något Nobelpris, det är länge sedan jag kunde kvala in som student, och jag lyckas aldrig vinna biljetter via Världens Barngalan, hur flitigt jag än ringer
Jaghar längtat efter att få hacka lök, skölja grönsaker och öppna mina champinjonburkar, skära i kött, vispa i en sås, smaka av grytor med mina små teskedar
Härkommer dock dagens middag, inge märkvärdigmen ack så gott. Lite ha jag ju faktiskt gjort så det kommerattkomma lite inlägg här framöver, till helgen får ni bland annat läsa om efterrätterna somjag gjorde på nyår, bättre sent än aldrig heter det ju
Starta på medelvärme och sänk sedan värmen till när det börjar tjockna. Skulle såsen skära sig går den att räddas genomatt vispa i en extra äggula och att kyla ner kastrullen lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.