Nu har jag äntligen ätit den där avokadopastan "alla" i Finland ätit och pratat om sedan i höstas. När min syster skulle köpa pecorino-ost i Helsingfors frågade expediten direkt om osten var till "den där avokadopastan", vilket den var, eftersom min syster skulle bjuda mig på det
Nja, visst kan jag sakna chips och ostkrokar och att köpa med en pizza när jag inte är sugen på att laga mat, men jag tänker alltid att saknar jag att vara tjock
fiskpinnar som var fantastiskt god, så vi kallade den ”Den där goda såsen med massa äckligt i”. Förbered paneringssmeten genom att blanda ihop alla torra ingredienser samt dill, blanda därefter i vatten till en jämn smet
Sätt ugnen på 200 º. Skär purjolöken i bitar och bryn den lätt och lägg den i en ugnsfast form. Dela filéerna i mindre bitar, salta och peppra och lägg den på purjolöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.