Nu ska vi chilla (jösses så unga vi känner oss när vi säger så. Sjukstugan har haft öppet här hemma även i dag, frun har tagit det väldigt lugnt och inte gjort många knop alls faktiskt, förhoppningsvis hjälper det med lite vila
O jösses… Nog blev de frasiga allt. Det var dags för årets våfflor och vi ville ha frasiga sådana. Blandade ihop en smet som jag kände skulle ge oss just det
Jösses mössa, så galet gott det var. I lördags var det dags för lite gôtta hemma hos oss. Det blev heta räkor, vilket jag inte testat att göra hemma förut
Åh jösses så saftig och god den var och när jag kikade igenom receptet kände jag att det. Åh jösses så saftig och god den var och när jag kikade igenom receptet kände jag att det
Jösses, tiden bara flyger fram och räcker inte till för allt som jag vill hinna med som bloggen tex. Som om det inte vore nog med jobb, så håller jag på och läser engelska B på distans, vilket jag hoppas ska funka fint och att det ska bli ett godkänt betyg så man ev kan söka högskola längre fram
Jösses vad tiden går fort. Det är redan påskveckan eller stilla veckan som den också kallas. Stilla veckan är, som kanske hörs på namnet, en tid då det är tänkt att man ska ägna sig åt stillhet och eftertanke inför den kommande påskhelgen
Jösses så gott det var. När vi åker över till Danmark så brukar jag passa på att äta anka eller dansk fläskstek för det finns ingen som kan tillaga det som just danskar
Det här var vår underbara middag igår och jösses vad smarrigt det var. Syrligt, fräscht och supergott. Vi åt kokt potatis och riven morot bredvid men rätten passar lika bra att servera med ris, pasta eller coucocous
Egentligen är jag mer av en papadom-kind-of-person men den senaste tiden har jag börjat baka naan som vi penslar med vitlökssmör innan servering och jösses, vad gott det är
Jösses vad god den är. . Ok, det här är långt ifrån en soppa som får kalla sig genuint vietnamesisk. Det är istället en soppa som jag lagat med den äkta vietnamesiska soppan i minnet (från favoritrestaurangen i Malmö) och efter bästa förmåga försökt efterlikna soppan jag äter nästan varje gång jag är i Malmö
Oh jösses Amalia, här har ni två "tretta" skåningar som garanterat kommer att slockna tidigt ikväll. Ni som hänger i vårt kök på Facebook har redan fått en liten försmak av hur det sett ut hos oss idag
Jösses, den är riktigt god… Men inte lika snabb som mina vanliga rätter såklart, men den sköter sig i princip själv och är helt klart värd att väntas på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.