Now that's how it's done. My kindof soup (ingefära- och morotssoppa). Det märks att våren är här, jag är så mycket mer sugen på attbaraätaraw food och grönsakerhela tiden
Precis som förraveckan tycker jagatt det är på platsatttipsa om en variant på hälsosamt godis. Denna gång harjag gjort min hälsosamnougat, och det var säkert ett halvårsedan som jag gjorde den sist
Det är befriandeatthöraatt även världens mest vältränade person går från reglerna lite då och då - då känns det mer befogatatt även jag gör det (betydligt oftare än han)
En annansak som är konstig är att det egentligen var scones jag gjorde, men eftersom degen blev lite lös (för jagexperimenterarofta lite grand när jagbakar och följer inte alltid receptet) och jagpetade ner den i muffinsformar istället för attforma den till scones, så antarjagatt degen inte riktigt fattadeatt den skulle bli scones
Det är väldigt enkelt attgöra och det har inte riktigt blivit populärt attbakapainauchocolat än i Sverige men förhoppningsvis så hittar fler den gömdaskatten i attkunnabaka det här godabakverketoftare
Dags för en resa till allas vår favoritdestination. Thailand. Detta blir dock inte en semesterresa med sol och badutan en resaav det mer kulinariska hållet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.