Den här gången kommer receptet från Elina och Mickes matblogg med IG-kontot @elinaomickes_mat. Gårdagens middag blev en korvgryta med inspiration från Instagram
Jag googlade efter recept på rabarberpaj, och hittade otippat vad jag sökte på Linda Skugges blogg. Knäckig rabarberpaj6-8 portioner500 g rabarber150 g smör1/2 dl sirap1 dl grädde2 dl mjöl2,5 dl havregryn1 tsk bakpulver2 dl sockerSätt ugnen på 175 grader. Grädda pajen i 25-30 min, tills ytan är lite knäckig. 6-8 portioner
Som ni vet är jag ingen diet-människa. Som när jag på Alla hjärtans dag gjorde rabarberpaj i kärleksfulla portionsformar och googlade på recept och hittade ett som "råkade" vara LCHF
TweetE-postSkriv utGillaGilla Laddar. Låt fantasin flöda… jag gillar när smeten blir riktigt knäckig, så jag brukar slå på grillfunktionen de 4-5 minutrarns sv gräddningen. Grädda i mitten i ugnen mellan 40-50 minuter, tills den fått fin färg
Servera med vaniljglass - njut. 1. Sätt ugnen på 150°C. 2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. 3. Smält smöret i en kastrull tillsammans med grädde och sirap
Recept på rabarberpaj finns det närmre en miljon känns det som. En annan favorit är rabarberpaj med jordgubbar och lite vit choklad täckt av ett knäckigt täcke
En knäckig rabarberpaj med vit choklad och mandel. Knäckig rabarberpaj med vit choklad,. ca 6-8bitar. Välkommen härliga vår och välkommen rabarbertider
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.