Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Förr när jag bakade bullar, åkte ofta kantbitarna in i munnen redan innan gräddningen. Sen ett halvår tillbaks så äter jag inget kaffebröd med mjöl längre
Jag fick nyligen en förfrågan från Whiteaway att testa en hushållsprodukt från deras sortiment. Vi har länge sneglat på en brödbakmaskin så varför inte ta tillfället i akt att testa en sådan tänkte jag
Det absolut snyggaste resultatet blir nog om du låter varje blomblad halvtorka i runda former innan de fästs på blomman men jag har oftast inte det tålamodet (vill bli färdig fort) För utseendets skull är det nog även bra att använda sig av floristtråd för att hålla i och hänga upp och ner men inget jag provat
Inte så ofta jag har serverat det här på bloggen. Det beror mycket på att varken jag eller Mr C äter rött kött, däremot gör killarna det och därför lagar jag faktiskt mycket rätter med kött i
Jag bara måste berätta om de här som jag blivit bjuden på några morgnar. Eftersom de vara superenkla att göra och de är bättre än butikens så tänkte jag pröva själv
Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jag är i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Jag vill ha kanelbullar - nu. Under tiden som jag skrivit detta har jag haft min fikastund med kaffe och bullar som jag tinade upp från frysen på mindre än en minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.