Ja nu är jag ju gift med en pizzabagare också och det är jag väldans tacksam för, eftersom killarnas nya favorit är något så läskigt som pommespizza och det kan jag säga den pizzan är inget för känsliga magar
Nähäpp. Ungefär så kändes det när jag öppnade kylen häromdagen. Inte mycket kul den erbjöd. En tanke om paj dök upp i huvudet och på den vägen blev det
…Eller första december, men det är ju början på julen. Och det är bara ett försök. Jag kan inte lova att jag kommer lyckas, för ibland bli frestelserna för stora
För exakt 250 inlägg sedan hade jag inte en blogg. Tänk. Bara ett brinnande intresse för vegetarisk mat, en växande passion för bak och en vilja att dela med mig av den begränsade kunskap jag satt inne med
Bloggen fyller 1000 inlägg och då är det såklart dags för en festmeny. Värm upp en järnstekpanna rejält och sota köttbitan helt kort, ca 30 sekunder på varje sida
ade inlägg och förhoppningsvis lär det komma många fler. Kära läsare. Här kommer alltså mitt 100. ) Jag har inte ens kommit igenom en fjärdedel av min recepthög och jag tycker den växer hela tiden, härligt
Jo, men visst. Sonen har varje vecka sedan i början av februari haft några dagars med feber. Nu ville den INTE ge med sig så det bidde till att besöka doktorn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.