Kalendern är full, många roligheter krockar och man måste välja bort och prioritera. Efter en lång glassig, grillig, stillasittande sommar vill alla nu plötsligt komma igång och hitta sitt (ny)gamla jag igen
Konstaterade i alla fall att det var alldeles för längesen jag uppdaterade bloggen och passar med det här inlägget på att bidra till månandens sötsak där temat är ”Morgon”
Så lätt och smidigt så vem som helst kan göra det. Blanda ihop alla ingredienser i en bunke, täck med lock eller plast och ställ i kylskåpet till nästa dag
Det har verkligen sina fördelar, det här att komma hem till ett doftande kök och ett dukat bord. Om några månader är vi två förvärvsarbetande vuxna i huset - då bli det riktigt spännande att se hur saker och ting skall fungera
Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken. Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla
Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Det snurrar en del grötrecept på lchf/paleo-bloggar nu och det vi har fastnat för är en gluten- och laktosfri kokosgröt med kanel som mättar hela förmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.