Ja nu är jag ju gift med en pizzabagare också och det är jag väldans tacksam för, eftersom killarnas nya favorit är något så läskigt som pommespizza och det kan jag säga den pizzan är inget för känsliga magar
Nähäpp. Ungefär så kändes det när jag öppnade kylen häromdagen. Inte mycket kul den erbjöd. En tanke om paj dök upp i huvudet och på den vägen blev det
…Eller första december, men det är ju början på julen. Och det är bara ett försök. Jag kan inte lova att jag kommer lyckas, för ibland bli frestelserna för stora
10 l mjölk 1 dl filmjölk 1 dl yoghurt 3 ml löpe (jag tog ½ msk till en halv sats ost, förklarar varför längre ner i inlägget) havssalt Gör så här Värm mjölken till 36 grader i en stor gryta
Alla familjer har sina traditioner. Sedan ganska många år tillbaka äter vi påskbord på långfredagen. Den här goda nubbesalladen har stått på påskbordet sedan 2001
En helg när livet är sådär underbart att leva. Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.