De bakades I köket på landet, med hjälp av maskinen ni skådar ovan, i kanske det endajag inte kommer att sakna från köket på landet, nämligenden i mitt tycke aningen sega ugnen
Jag kan ärligt säga attjag inte saknat lantstället enenda gång i sommarn. Kanske kan detta bero på att vi är så många i familjen, att det ibland känns som ett väldigt stort och tidsödande projekt, att låta barnen vara med
Drinken bär namnet Schottish Yell, och så snart jag i egenskap av amatörbartender lyckas fixa färskpressad ingefärsjuice och köpa orgeat hos exempelvis Barkonsult (då jag inte orkar göra själv, som jag ser att "gamla" Tockasvansen gjorde egen av för längesedan), ska jag se till att det serveras sådana här i vårt hus
I hennes kokbok ”Det goda franska köket” har jag lärt mig att göra Bœuf Bourguignon, Coq au vin, löksoppa, sautera lök, göra fisksoppa, aioli, queneller, rouille, céleri-rave rémoulade och en massa annan fantastisk mat
Det är skönt det med, för på jobbet sen måste jag tänka så mycket ( söver ju folk så det kan liksom inte bara tuffa på utan attjag vet vad jag gör och helst varför)
Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på attjag till och med hörde en änglakör när jagsatte tänderna i den här tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.