Det är lite jobbigt när gästernahinnertacka nej försent när manredan gjort en kaka men jag får ha med den ut i tjänsten på lördag istället, det blir säkert någon fikapaushaha
Låt svalna helt innankakan sätts i kylskåp. Fyllning. Krämig, mäktig och helt himmelskt god är dennacheesecake, som Debbie tipsade om för många år sen, men den är en stående favorit
Sitter och kikar runt bland diverse bloggar och så slog det mig attjagintedelat med mig av receptet på de smarriga browniesen som jagbakadeförra helgen
Jagharinte ätit så mångavarianter på gräddadcheesecakeutan mest frysta, den här var väldigt god och låter man den vila över natten blev den ännu godare
Men när allt kommer omkring är alltid en klassiskNewYorkCheesecake den jaggillarallra bäst. Cheesecake är en avminafavoriter och mankan ju göramassaolikavarianter – rabarber, blåbär, sötpotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.