Blanda vetemjöl special, grovt rågmjöl, rågsikt, bakpulver & havssalt i en bunke. Häll i oljan och mjölken (laktosfri) i bunken/över mjölblandningen och rör till en kladdig deg
Hacka blomkålshuvudet i små bitar och mixasedan till grumlig konsistens. Tillsätt äggvitor, hackadmozzarella, linfrö och salt och blanda runt till smidig smet
Vispa ihop rumsvarmt smör och socker poröst. Vispa i äggen. Mosabananerna och vispa i äggsmeten. Blanda i vaniljsocker, vetemjöl, kanel & kaffe i smeten
Vitkål - strimlad. Rapsolja. Italiensksalladskrydda. Citronpeppar. Persilja - hackad. Strimla vitkål tunt, lägg i en bunke, ringla över rapsolja och vitvinsvinäger, pudra ett tunt lagercitronpeppar, italiensksalladskrydda och blanda runt allt tillsätt hackadpersilja och vänd runt försiktigt
Blanda vetemjöl, rågsikt, bakpulver & havssalt i en bunke. Häll i oljan och mjölken (laktosfri) i bunken/över mjölblandningen och rör till en kladdig deg
If it's too much liquid left the bread will become too watery like a well filled sponge. Ifall du gör brödet - otroligt viktigt att zucchinin är finriven, absolut inte grovt riven samtatt du får ut den mestaavvätskan
Blanda ihop allt till en smidig deg tills degen släpper ifrån bunkens kanter, tillsätt då saltet. ca. Häll/smula ner jästen i en bunke, tillsätt mjölken och vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.