Eftersom jagråkarvetavar hon fick receptet ifrån ( Allt om Mat ) och jagfaktiskt hjälpte till med tillagningenav rätten presenterarjag stolt vildsvinsytterfilé med asiatisk touch
Jag läser mycket Amerikanskabloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvårsedan, snubbladejag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände attjagbara måste provamig på attbaka
if(. Strimla kålen fint. Skriv ut. Spara recept. if (. Skala och riv moroten. (function($) {. Kommentera. if (. Blandaihopallaingredienser och smakaav med salt och peppar
if(. Tillsättspenat och fräs icirka en minut. Skriv ut. Ta bort från värmen och låt svalna. if (. Blanda den avsvalnadespenatblandningen med ricottan, fetaosten och muskot och krydda med salt och peppar
if(. Smula jästen i en stor bunke. Skriv ut. Häll på mjölet och blanda. if (. Smält smöret i en kastrull, häll på mjölk och se tillatt det blirfingervarmt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.