En supergod mjuk äppelkaka från ett tidigare recept som hon har modifierat lite. Det går bra att förbereda på morgonen och sedan baka kakan på em/kvällen
Provade baka denna galet goda kaka häromdagen. En söt, seg och knäckig kondisbit som bara är försvinnande god till kaffet, helst så kall som möjligt dessutom
De har en saftig och kryddig botten som smakar mjuk pepparkaka och en galet krämig och smörig glasyr med pepparkakssmak och är kort sagt helt orimligt goda
Baka en god toscakaka. Ta ut kakan och lägg ut smeten på ytan. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 15-18 min. Grädda kakan i ytterligare ca 15 min tills toscasmeten fått färg
Den här kakan heter som den gör för att den var med i en gammal Kalle Ankatidning för länge sedan. Blanda mjöl, bakpulver och kakao, rör i det i äggsmeten
Kommentarer
Åsa Nordin
Kan inte öppna receptet
Logga in eller Registrera för att kommentera.