Vill ni testa så gå in på länken och kolla. Jag är en svagis då det kommer till bröd. Ibland gör jag också egna starter av surdeg och det är som att ta hand om en ”vän”
Här har det har inte sportats mer än normalt, det vill säga sprinterrusher i köket, långcykleturer till och från jobb och några hantelsvängningar i en lagom mix
Jag hade aldrig (faktiskt) ätit skagenröra på detta vis och det var en ny upplevelse för mig. Tillsätt matoljan droppvis under konstant vispning tills det binder till majonnäs
Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar villvi sitta ute och äta
har vi just njutit av, Biff à la Rydberg, en riktig smaksensationenligt oss. Vi inspirerades både av Per Morbergs recept och av ett recept som vi hittat i Skånska Dagbladet i lördags, så här blev det
En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll. Ingredienser. Blanda tomater, vitlök, salladslök, chili och hackad koriander
Denna soppa, hur enkel och billig som helst att göra, är dels en riktig brittisk vardagsklassisker, men så god i smaken att denenkelt kan utgöra förrättenviden avslappnad middagsbjudning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.