Gluten- laktosfri- banan och chokladkaka utan socker. Skriveti. Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf den. Januari månad brukar vara den tiden på året då vi bestämmer oss för att äta lite sundare
Igår åkte gjutjärnsgrytan fram för första gången på mycket länge. Den har stått i hyllan och samlat damm sen ivintras, men nu var vädret tillräckligtruggigt för att laga en mustig gryta tillmiddag
Måndagens lunch testade jag en ny variant av pannkakor, skulle inte kalla de proteinpannkakor för det är ingetproteinpulver och är inte heller bananpannkakor
Och jag måste erkänna att jag trots allt är imponerad över resultatet på de färdiga bakverken. den karakteristiskafrasigheten, korrekt smak, och även en viss "bladighet", om än intei den utsträckning jag önskat
Vårkänslor Jag önskar all mina läsare en trevlig långhelg. Från och med idag lägger jag inlite gamla favoriter på min andra blogg, Birgittas Mat i Dalarnas Tidningar
Det här valnötsbrödet hittade jag på tillmin senaste kokbok Långkok för LCHF och Paleo. Äppelcidervinägern ger brödet en smak av surdegsbröd, det enda bröd jag saknat sen jag började äta helt glutenfritt
Längesen jag tittadein här… Känns literingrostigt, ha. Men ibland, så. Nedan kommer två recept, det ena på potatisstubbar och det andra på en trepepparsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.