Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Bland annat har jag tagitintryck av ett engelskt recept för fruktfyllda revbenspjäll… Till er som inte äger en römertopf (lergryta) kan jag bara säga
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos migi massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag BacardiPineapple
Den här veckan har varit lång, seg och otroligt kall men nu är det äntligen fredag. Som vanligt tänker jag försöka sluta litetidigare och sen åka hem o njuta för fullt över att det är en helg utan planer, vill jag så kan jag stanna under täcket hela helgen
Gillar man grapefrukt så gillar man den här. Jag råkar tycka om grapefrukt, men det passar inte alla. Skala grapefrukt, apelsin, citron och lime, men lämna kvar litevithinna
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
But Iloveit. This syrup has a wonderful dark pink-redish colour. Var har sommaren tagit vägen. I och för sig så har den väl egentligeninte ens visatsigi år men i alla fall, var är den
Eftersom några barndomsvänner kommer på besök i helgen, ska jag ikväll bjuda på middag. Jag tänkte runda av det hela med ett gäng dubbla espresso, en gammal whiskey och citrussmakande macarons
Blanda vetemjöl, potatismjöl och bakpulver. Sikta ner det i äggsmeten och vänd ihoptill en jämn smet. Låt den svalna liteinnan den vänds upp på ett fat
Maj månad råvara i samarbete Robertson loves Sweden är löjrom. Löjrom är något av det bästa jag vet, och det gjorde att uppgiften att skapa ett recept till en början kändes aningen svår
Ny månad, ny råvara och nytt recept från migi kampanjen Robertson loves Sweden. Jag måste faktiskt erkänna att jag inte är någon dyrkare av färskpotatis, men den här salladen blev suveränt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.