Och det blev lite mjuksega cookies med daim och vit choklad. 150 g smör2 dl muscavadosocker1 dl strösocker1 ägg4 dl vetemjöl1 tsk vaniljsocker1 tsk salt1 tsk bikarbonat100 g daim100 g vit chokladRör smör och socker smidigt. Grädda i 175 grader 15-20 min beroende på hur du vill ha kakorna, lite mjuksega eller torra och frasiga
Chewy, crunchy, chocolate-filledcookies, I cannot refuse. Jag använde mig av daim mint, men vilken choklad som helst passar till dessa, även om krokanten i daim gör dem extra sega
(48 stk)200 g smør100 g brunt sukker5 ss sukker5 doble Daim, hakkede4 ss kaldt vann300 g hvetemel2 ts vaniljesukker1 ts natronPisk sammen smør og begge sukkerartene, rør vann og Daim i. Legges på bakeplate kledd med bakepapir, trykkes litt flatere og stekes ved 250° i 4-6 minutter
Hacka daimen fint och blanda till sist i smeten. Så underbart goda och enkla cookies. 100 gram daim. Rulla cirka 12-15 runda bollar och lägg på bakplåtspapper, tänk på att inte placera dem för nära varandra eftersom att kakorna smälter ut i ugnen. Grädda i ugnen ungefär 10-12 minuter (beroende på storlek och ugn)
Ca 10 cookies. 10-12 msk nutella. Med hjälp av en sked klicka ut 10-12 rundade bollar med Nutella på bakplåten. Frysa tills fast substans, åtminstone en 1-2 h. Sedan in i ugnen i 10-13 minuter (180 C) man får passa dom så de blir perfekta. 2016-02-06 @ 13. Ca 10 cookies. 10-12 msk nutella
Nyttigt fika/Healthy sweets -. Småkakor/Cookies. ---. Dessa spröda och oerhört goda chocolate chip cookies är ett nyttigare alternativ som är gjort på kikärtor
Grädda i 175 grader i 10-12 min. ca 30 st300 g smör2 1/4 dl strösocker21/2 dl brun farin2 ägg3 tsk vaniljsocker7 1/2 dl vetemjöl1 tsk salt1 tsk bikarbonat4 msk kakao200 g vit chokladGÖR SÅ HÄR
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.