Fräs färsen smulig i smör i en stekpanna. Skala och hacka löken och låt fräsa med ett par minuter. Skiva champinjonerna och låt fräsa med tills vätskan kokat in
Hej vänner. Jag har hållt på och bakat inför kalasen nästa helg. Flera tårtbottnar som har åkt in i frysen (dom går så bra att frysa, det är nästan enklare då man kan skära dom lättare när dom är lite halvfrusna), men jag har också testat att göra marshmallowfondant för första gången
Något som är lite tråkigt är att familjeäppelträdet jag köpte förra våren inte verkar ha klarat av vintern, den fick tyvärr inte någon lindesbergskruka som isolerar bra utan en vanlig stor i plast och det kanske var det som gjorde att den verkar död nu =(
Igår var det dags att bege oss hem från Gävle, men innan vi åkte mot Stockholm stannade vi till på Proteinbutiken för att fylla på våra "proteinlager" lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.