Visst är det något speciellt med sista dagen på jobbet innan semestern, man går liksom bara och väntar och känner sig allmänt glad, går och väntar på att klockan ska slå slaget som betyder semester
Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Jag har dagen till ära tagit mitt första dopp i sjön för i år och det var riktigt skönt. I förmiddags passade jag på att baka en ananaspaj till fikat och det är ju bara såå gott
Idag åker jag och Lennart iväg på en veckas semester efter den senaste tidens kokboksarbete, det ska bli väldigt skönt med total avkoppling och datorfri tid
Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar under semestern på bloggen. Det har ju varit en kanonsommar i år igen och det har varit mycket bad, sköna kvällar och god mat samt dryck
Jag har förstått att oregano är nationalkryddan och likaså ett måste för många i denna gröna salsan. Det fick bli både oregano, mynta och ett blad från lagerkvisten
I vardagen smyger sig barndomens sommardagar på, jag gör många vackra sallader, och jag minns med skräckblandad förtjusning hur min mamma en gång började odla squash hemma i landet
Kära läsare, nu tar jag en efterlängtad semesteroch åker mot varmare breddgrader. Dock stannar jag till i Ystad först och vad passar då bättre än ett recept till från Fru Moberg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.