Det värsta som kan hända är att du får väldigt god varm smet till glassen =). Och ja, så svårt… Speciellt om man som jag vill få det ännu mer lite perfekt och inte tar samma gräddningstid som funkat perfekt kvällen innan… Jaja, ni ser resultatet av det längre ner
Men samtidigt vill vi ju veta hurdet ska sluta för Kajsa och hennes "Angry bungalow", Glenn i hans jakt efter en fru och Maj-Lis och hennes dykarliv - kommer hon att möta Bengt där nere under ytan
Torra Tigerkakor gör sig icke besvär hur god kaksmeten än var. Här nedan ska ni få receptet på en Engelsk tigerkaka som verkligen är utöver det vanliga, saftig, lite kladdig i mitten
Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Tänk på att bara tillsätta lite i taget och se hur degen utvecklas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Det är dags att gå till botten med hurdet ligger till och därför har jag gjort ett utförligt experiment samt en grundlig undersökning av havregrynssortimentet ute i butikerna
och tanken var att det skulle vara piña colada cupcakes men vid närmre eftertanke kom jag på att en av mina gäster inte gillar vanilj och således inte vit choklad
Men då och då funderade jag över hur mycket eller lite fisk de egentligen innehöll. 6 månaders matLilla laxgrytan 10% lax NestléBarnmatPasta med lax (8%) lax Semper barnmatFiskgratäng (8,5 % torsk) Semper barnmatPotatis med torsk och morötter (10% torsk) Semper barnmatTorskmos (uppger inte hur mycket fisk rätten innehåller) Peppes barnmatHippbarnmat - har ingen fiskrätt från 6 månaderI en burk på 190g som innehåller 10% lax så motsvarar det alltså 19g lax
Att fylla kycklingfiléer är ett praktexempel på hur man kan variera en maträtt i det oändliga, hur man kan återanvända rester och hur man får nytta av sådana där halva paket som ibland tenderar att hopas i kylen
Nåja, det här är en artikel jag skrev för lokaltidningen förra månaden, det var jättefint då och vi tänkte att den "riktiga" sommaren inte ens börjat än
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hurdet tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.