Tänk på att bara tillsätta lite i taget och se hurdegen utvecklas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Det innebär att jag använder feferoni istälet föratt gå och köpa färsk chili, jag använder upp den kokta potatisen som låg i kylen och skräpade, jag använde upp champinjonerna innan de blev dåliga och jag använde mig av bara en burk tomater istället föratt gå och köpa så jag hade två st
glasstårta eller om den har stått inne i kylskåpet så stelnar chokladen fortare och då fårman hälla lite fortare eller använda den när det är lite lite varmare
Säg finns det någon bättre stund än morgonen när livsandarna får vakna till i sin egen takt och man har tid attverkligen känna efter hur det känns i kroppen när denförbereder sig fören ny dag i vår tjänst
hur ska man få degen bra. och en massa andra frågor så nu tänkte jag att det var dags att berätta hur jag gör…Detta är ett basrecept med inga krusiduller…men det blir sååå saftiga och goda lussekatter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.