Det blir lite mer julkänsla då eller hur. Under natten har det kommit snö här i vår stad. Tyvärr är det nu plusgrader så den försvinner nog snart, men jag hoppas det kommer lite till helgen då det är julmarknad i Gamla Linköping som jag tänkt att gå på
Hur är det med dig och matprogram. Det tycker vi att ni också ska göra. Alla smaker satt där de skulle i denna synnerligen enkla men majestätiska förrätt och syrligheten från såsen lyfte denna rätt till höga höjder ihop med löjrommets sälta
mmmm, underbart goda men tyvärr fortfarande för mycket kolhydrater och dessutom ganska dyra. Sedan jag började med LCHF har det svåraste varit att avstå från brödet (om jag undantar mjölken förstås)
mmmm, underbart goda men tyvärr fortfarande för mycket kolhydrater och dessutom ganska dyra. Sedan jag började med LCHF har det svåraste varit att avstå från brödet (om jag undantar mjölken förstås)
Ni ska få lite tips och recept på det vi gjorde. Nu ska minsann bakas och göras egen pizza hädanefter. För en som mest gjort filmjölksbröd och köper sin pizza var det här så himlans roligt, matnyttigt och givande
Nu ska den invigas med poppning, spännande. Vi funderar på om det inte är så att vi lika gärna kan sälja/skänka våra kokböcker och göra plats för andra böcker i vår bokhylla
Den största utmaningen med att vara beroende är hurdet förstör relationer. Jag har hört de mest fasansfulla historier om hur personer förlorat jobb, familj, ekonomi och vänner
Sorgen efter en anhörigs död kan förvisso upplevas hur olika som helst, men är till syvende och sist något personligt och privat och inte en arena för kommersiella budskap
Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Vill du hellre dricka dina proteiner till frukost, mellanmål, återhämtningsmål eller snacks har Nutramino två olika smoothies på flaska, Protein smoothie Raspberry yoghurt och Protein smoothie Passion peach yoghurt
Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Ibland väljer jag att översätta artiklar från engelska till svenska då många tycker det är jobbigt och svårt att läsa engelsk text, samtidigt som jag gör det så lär jag mig själv också för då analyserar jag texten samtidigt så det är både för min egen del och för er som läser min blogg, vilket jag är otroligt tacksam för att ni gör
Hm eller hur va det nu. äh vi låtsas som det regnar. Laxen det blev det vanliga, ni vet ugnsbakad på saltbädd osså romsås på det, mm mmmmmmm bli så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.