Det är dags att gå till botten medhurdet ligger till och därför har jag gjort ett utförligt experiment samt en grundlig undersökning av havregrynssortimentet ute i butikerna
Efter varje diet var det svårt att veta hur jag skulle äta och träna för att inte gå upp för mycket i vikt (detta var ingen man fick hjälp med), jag var ju trots allt väldigt nöjd med den formen jag lyckats kämpa mig till
Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Så, efter många års erfarenhet så tänkte jag dela med mig av mina bästa tips när det gäller bakning. Det fanns alltid hembakta kanelbullar i frysen, men tyvärr så fick inte jag så ofta vara med och baka
När jag bodde i Florida, USA (för typ hundra år sen) gick familjen jag bodde hos på ständig diet. Inte heller blev de mindre under det året jag bodde där
När vi köpte barnmat på burk så valde jag fisk för att han tidigt skulle gilla fisksmaken och han gillade både fiskgrytan, skärgårdsgrytan och de andra barnmatsburkarna med fisk när han var mindre
Rör bara tills det blandas. I en mixerskål, kombinera majsmjöl, mjöl, socker, bakpulver och salt. Gör en brunn i mitten av de torra ingredienserna och tillsätt olja, smör, ägg och mjölk
Men det är bra för de har fått ett sådant bra utbud med kravmärkt mat och närproducerat. Den ska innehålla naturligt fett (inte ersatt medförtjockningsmedel) och naturligt socker (inga sötningsmedel)
Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar. Pensla med 2,5 msk olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.