Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
) Kör smör, ägg, råsocker och vaniljpulver i en matberedare, alternativt med elvisp. ) Kör smör, ägg, råsocker och vaniljpulver i en matberedare, alternativt med elvisp
Ja helgerna dom går på tok för fort. krydda meddet du tycker är gott jag hade. Hm eller hur va det nu. I alla fulla fall så igår bjöd vi på lax och sen hade jag även stekt en karre i stekgrytan som är ju himla smidig dom ggr man kommer ihåg att använda den
Det är dags att gå till botten med hur det ligger till och därför har jag gjort ett utförligt experiment samt en grundlig undersökning av havregrynssortimentet ute i butikerna
När vi köpte barnmat på burk så valde jag fisk för att han tidigt skulle gilla fisksmaken och han gillade både fiskgrytan, skärgårdsgrytan och de andra barnmatsburkarna med fisk när han var mindre
Rör bara tills det blandas. I en mixerskål, kombinera majsmjöl, mjöl, socker, bakpulver och salt. Gör en brunn i mitten av de torra ingredienserna och tillsätt olja, smör, ägg och mjölk
När man bakar enligt paleo och lchf-recept så ingårdet ofta mandelmjöl. Jag vet att många av er har samma problem så därför tänkte jag idag dela med mig av det jag kommit fram till
Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar. Pensla med 2,5 msk olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.