Tips är dessutom att köpa en sådan liten "on the go"-burk och göra overnightoatsen där i. enkla, komplicerade, lyxiga, smaklösa, chokladiga, bärfyllda, laktosfria, sockerfria osv osv
Man förbereder och blandar ihop allt kvällen innan, låter det stå i kylskåpet över natten och på morgonen toppar man bara med valfritt tillbehör och man har en mättande, god frukost
Det känns dock rimligt att gissa att en väldigt stor del av fröna hamnar nere i magen utan att ha tuggats tillräckligt väl för att tarmen sedan ska kunna bryta ned dem och ta åt sig näringen
När jag tittade igenom bilderna jag tog på gårdagens portion så insåg jag att jag inte lyckats ta en enda bild där den ser god ut också… Kanske är det så att den helt enkelt inte gör det… En beige-gul sörja som den är… Men det rätten inte har i utseende, det tar den igen i smak
Jag brukar göra mina overnightoats i gamla glasburkar från t ex jordnötssmör, då kan man enkelt ta med dem om man får bråttom – och så ser det såklart lite stylish ut
Har du inte testat att göra overnightoats, så måste du verkligen prova att göra det. För ett tag sedan så gjorde overnightoats med banan och jordnötssmör, och då hallon också blir väldigt gott med jordnötssmör så ville jag prova det också
Overnightoats är dessutom veganska och glutenfria små frukostar. Så toppen att vakna på helgmorgonen, öppna kylen och ta ut en färdig frukost med bär, gryn och nötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.