En krämig tomatsås gjord på Zetas plommontomater, krämig kokosmjölk och garam masala. Smöra alla naanbrödenmed flytande smör (det räcker med att göra på ena sidan så kan du ta andra sidan i grytan sedan)
Finns jättemånga recept på naanbröd och många är med jäst och bakpulver. Tvätta händerna noga och strunta i besticken, ät maten med hjälp av brödet istället
Pensla med olivolja och flingsalt direkt när du tar ut dem ur ugnen. De bake-off-bröd som man hittar i de flesta butiker är visserligen ofta bra, men de här snabba naanbröden är så enkla och snabba att göra att du knappt hinner gå fram och tillbaka till affären på samma tid
Dessa Naanbröd gjorde jag för ett tag sedan, så gott till Chicken Tikka Masala eller soppor. Vispa upp ägget lite lätt med en gaffel och blanda med yoghurt
Klappa ut med blöta händer till avlånga, naanformade kakor. Pensla kakorna med rikligt med smält smör. Ät dom genom att antingen doppa i såsen till en god gryta eller med tacofärs, grönt och ost på, ev micrade lite så osten smälter
Stålet från Gourmetstål forsätter att imponera, till och med glutenfria produkter får en krispig botten och degen reser sig fint och får såna där härliga bubblor som man blir så lycklig av
Blanda kryddorna till currypastan i en blender/med stavmixer. Servera med ris och naan. Täck med lock och låt sen sjudai 15 minuter under omrörning tills kycklingen är genomstekt. 1 tsk garam masala
Smaka av med socker och salt. Servera med kokt ris. 1 msk garam masala. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 100 g cashewnötter 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 2 msk riven färsk ingefära 1 tsk malen gurkmeja 1 msk garam masala 1 burk konserverade hela tomater á 400g 2 dl Arla Köket® vispgrädde 80 g bladspenat 200 g halloumi 1 tsk salt Till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.