Krydda kycklingbenen generöst med salt och peppar och lägg över på ett ugnssäkert fat. 4 pers1 kg kycklingbensalt, peppar1 dl hoisinsås2 msk hackad persilja200 g champinjoner1 liten purjolök2 msk sojasåsGÖR SÅ HÄR. 1 kg kycklingbensalt, peppar
Lägg kycklingbenen i en bunke, pressa över limen och vitlöken. Lägg i en långpanna, ringla över olivolja, salt, peppar och rosmarin och de marinerade kycklingbenen
Nånting som är väldigt tacksamt att servera i vår familj är kycklingben. När jag gör kycklingben brukar jag köpa dubbla förpackningar och göra så många som får plats i ugnen, dom har en rykande åtgång
Blanda ketchup, olja, soja, salt, peppar och Chili Explosion i en påse och lägg ner kycklingbenen. Servera kycklingbenen med guacamolen, quinoa och broccoli
Marinad till kycklingben. Häll marinaden i dubbla plastpåsar och lägg i kycklingbenen. När det är dags att steka (eller grilla) kycklingbenen låt dem rinna av i ett durkslag
Pensla kycklingbenen runt om med blandningen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. 2 kg kycklingben. 5 dl flytande honung 1 dl mango chutney 2 msk kinesisk soja 1 tsk chilikrydda salt peppar 2 kg kycklingben Ugn
8 2 kg kycklingben 1/2 dl honung 1/2 dl mango chutney 3 tsk curry 2 msk kinesisk soja 1 msk flingsalt 4 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Marinerade kycklingben i rosmarin och oregano tillsammans med potatis och morötter. Blanda alla ingredienser till marinaden i en bunke, lägg i alla kycklingbenen och smörj in dem i marinaden (även under skinnet)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.