Ingredienser Portioner. 4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Strimla paprikorna och låt fräsa med. Rör ner philadelphiaosten och späd med grädde. Rör ner garam masala och smaka av med tamarisoja och eventuellt mer salt, garam masala
Pensla med kryddblandningen igen. Lägg upp kycklingen på ett fat och servera med goda tillbehör. Jag serverade med vitlöksfärskost, en krämig vitmögelost, körsbärstomater och ölkorv
Smaka av med citronjuice, sambal oelek, salt och vitpeppar. Gnid in kycklingen med kryddpeppar och salt och stek i ugn vid 200º 25 - 30 minuter. 900 g kycklingben (eller 600 g filéer)
Stek kycklingbenen tills de är brynta. 14 kycklingbenVärm AirFryer till 200 °C. 1Blanda vitlöken med senap, farinsocker, chilipulver, en nypa salt och nymalen peppar efter smak. 1Gnid in kycklingbenenmed marinaden och låt marinera i 20 minuter. 1Lägg kycklingbenen i korgen och skjut in den i AirFryer. 1Sänk sedan temperaturen till 150 °C och stek kycklingbenen i ytterligare 10 minuter tills de är färdiga. 1Servera kycklingbenenmed majssallad och baguette
De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut
Blanda mjölet med lite kallt vatten och rör ner i såsen. Smaka av med salt och peppar. Servera kycklingen med ugnsstekt klyftpotatis, sallad, tomat, gurka och majschips
Lägg dem på smorda plåtar, alt plåtar med bakplåtspapper. Nu testade vi Rosendals kryddiga pepparkakor och testbakarna låter hälsa att degen smakar ljuvligt
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssås med en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Grymt goda som tillbehör till maten eller bara att avnjuta dem som de är med en god dippsås. Vi serverar gärna dessa med cornflakespanerad kyckling, recept hittar du HÄR
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.