Ska den serveras tillsammans med kött som också ska tillagas i ugn går det bra att göra potatisterrinen tidigare under dagen och sedan förvara den i kylen, och värma på den medan den nyligen ugnsstekta köttbiten vilar i folie, medan förrätten serveras
Hjortfilé. Ställ potatisarna med den skårade sidan upp i en ugnssäker och smörad form. Lägg potatisen i en träslev så ligger den stadigt och du skär inte itu den av misstag
Mycket av det kockarna gör är oerhört imponerande och inspirerande, men samtidigt inte något jag känner att just jag kan återskapa i mitt kök, med mina kunskaper och förutsättningar
Värm såsen med en klick smör så att den blir blandk och fin. smaka av med gelé eller äpelmos. Följande recept som också är taget från tidningen Allt om mat provade maken idag och det var en höjdare vill jag lova
Här är mitt förslag, Svamp- och parmesanbakade filé medpotatisterrineoch balsamicosky. En god och läcker måltid när du till exempel vill skämma bort din mamma nästa söndag med något riktigt gott eller fira pingst, våren eller sommaren
Mosa potatis och pals-ternacka lite slarvigt med en ballongvisp. Blanda gelatinet med lite av moset. Blanda moset med philadelphiaost, crème fraiche, pepparrot, dill och limesaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.