Tomatsåsen kan användas på olika sätt, blanda den med spaghetti, stek kycklingfilé och häll över tomatsåsen och servera med pasta eller ris, använd den som grund i en köttfärssås
Färsk Pasta Kelda Tomatsås med Créme Fraiche Mozzarellaost Strimlade Soltorkade Tomater Färska Körsbärstomater Koka bara pastan, häll av nästan allt pastavattnet, rör ned såsen, osten, de soltorkade tomaterna och körsbärstomaterna i den medan kastrullen fortfarande står på plattan så att allt blir varmt, osten smälter och körsbärstomaterna blirlite mjuka
Låt den färska tomatsmaken genomsyra mixen. Ingredienser. Kock a´la MariaMiiBergmanTips. Denna tomatgrunden kan du använda till köttfärssås, cappellini och andra färsrätter
Färska lasagneplattor. Låt tomatsåsen småputtra i ca. Tomatsås. Följer nimig på Instagram så vet ni att jag tillbringat helgen i Malmö med Lars och våra vänner Jenny och Svenne
Blanda ner allt itomatsåsen och rör om. Finhacka den gula löken. Börja med tomatsåsen. Värm oljan och stek löken på medelhög värme tills den blirgenomskinlig
Jag har hakat upp mig på färsktomatsås. Den kräver ju lite mer jobb än burktomatsås, men jag tycker att det är så värt att göra det mesta av tomatsäsongen
Ta bort lagerbladen, fördela tomatsåsen över fläskfilén och häll på grädden. Iorginalreceptet rekommenderas ris men jag tror att färsk pasta är oslagbart till detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.