FärskPasta Kelda Tomatsåsmed Créme Fraiche Mozzarellaost Strimlade Soltorkade Tomater Färska Körsbärstomater Koka bara pastan, häll av nästan allt pastavattnet, rör ned såsen, osten, de soltorkade tomaterna och körsbärstomaterna i den medan kastrullen fortfarande står på plattan så att allt blir varmt, osten smälter och körsbärstomaterna blir lite mjuka
börja med att skölja, hacka och riva allt du ska ha till tomatsåsen. häll smör i en stor panna med kanter eller en gryta och stek löken mjuk på mellan värme
Får ni inte tag på burrata så går det lika bra med mozzarella. 2 paket linguinepasta, smala band 400-500 g 2 paket bacon, skär i 2 cm skivor 2 paket burrata1 paket romantikatomater på. 2 paket linguinepasta
En riktigt god maträtt som antingen kan serveras som på bilden, eller tillsammans med en god pasta. Tillsätt färska basilika och smaka av med salt och peppar
Servera bönpastanmed grönsaksblandningen, samt en fräsch sallad. Blanda de rostade grönsakerna med smulad fetaost, chiliflakes, rostade solrosfrön och basilikablad
Jag har ett recept på vegetarisk lasagne som jag brukar dela med mig av och som efter mina matlagningskurser hemma i Edsbyn förra året spred sig som vinden
Fräs allt snabbt i stekpannan och på medfärsk timjan. Eftersom det blir mer och mer populärt att inte äta kött har jag också blivit mer intresserad av att laga vegetariskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.