Lägg laxen i en smord ugnsfast form och krydda med salt och peppar. Tillaga i ugnen i 10 minuter. Vispa grädden och blanda med crème fraiche, senap och dill och bred över laxen
Hej på er,. Nu är det dags för lite fisk igen, bra det. Jag önskar att vi åt fisk ett par gånger i veckan men tyvärr blir det inte så ofta som jag vill
Grädde, vitt vin, vitlök och räkor. det är allt. Varför krångla till det. Det här receptet kan jag inte ta åt mig äran av, hittade det på favvobloggen Matplatsen (hos Bloggfamiljen)
Lax. är en klassisk rätt vid svenska mathögtider. Lax är lätt och laga och blir. alltid gott. När jag växte upp var lax lyxmat och abborre och torsk något man åt till vardags
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.