Om det är något som jag är aldrig gör så är det tårta men jag har ingen bra erfarenhet av tårta så jag har aldrig gillat det och har aldrig grottat ner mig i tårtvärlden MEN jag har börjat att upptäcka så mycket vackra skapelser och min nyfikenhet att baka har väckts till liv så i helgen bakade jag en tårta till Kevin eftersom han var så duktig när han var med i Morgonshowen på Barnkanalen i Fredags
Guacamole. Om jag har snöat in helt på mexikanskt. Ja, kanske… Haha. Men det här guacamole-receptet (se nedan) är bara för bra för att inte dela med sig av
Vilken underbar helg vi har haft. Solen har skinit i dagarna två och det har känts som vår i luften. Jag är glad som ni säkert förstår och det har funnits tid till att umgås med släkt och vänner samtidigt som solens strålar har åtnjutits i massor
Jag kanske är "sist på bollen" men hey, bättre sent än aldrig. Först och främst, alltså fasiken vad fina ni är som "hjärtade" mitt senaste inlägg så pass mkt, det värmer så himla mkt i hjärtat ska ni veta
Dessutom hey, vem vill inte bli av med de där övermogna bruna fula bananerna i fruktskålen liksom. Jag vet inte hur det är med er men jag fullkomligt älskar filmjölksbröd
Paj/Pie. Citron- och jordgubbspaj. Maj 12, 2016 19. 14. Jag hade ett generöst gäng med jordgubbar här hemma så häromdagen bakade jag denna otroligt fräscha och goda sommarpaj med citron, jordgubbar och fluffig maräng
To the pancake. 1 ägg / egg100-125 g keso / cottagecheese1 msk fiberhusk / tbsp psyllium husk1 nypa vaniljpulver / pinch of vanilla powder1 nypa salt / pinch of salt
To the pancake. 1 ägg / egg100-125 g keso / cottagecheese1 msk fiberhusk / tbsp psyllium husk1 nypa vaniljpulver / pinch of vanilla powder1 nypa salt / pinch of salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.